Sunday, 28 June 2009

"ဝက္အူေခ်ာင္းက အူမၾကီး ကင္ဆာျဖစ္ႏိုင္တယ္"

အူမၾကီးကင္ဆာ မျဖစ္ေအာင္ ဝက္အူေခ်ာင္းနဲ႔ တာရွည္ခံေအာင္ လုပ္ထားတဲ့ အျခားအသားမ်ားကို ခက္ရင္းနဲ႔ ေကာ္ေကာ္မစားပါနဲ႔။ ကမၻာ့ကင္ဆာသုေတသန ရန္ပံုေငြမွ ဧၿပီလအစီရင္ခံစာအရ တေန႔လွ်င္ ဝက္အူေခ်င္း တေခ်ာင္းစားလိုက္တာနဲ႔ အူမၾကီးကင္ဆာ ျဖစ္ႏိုင္ေျခ ငါးပံုတပံုတက္လာေစပါတယ္။ ဝက္ေပါင္ေျခာက္ သံုးေခ်ာင္း သို႔မဟုတ္ ၅ဝ ဂရမ္အေလးခ်ိန္ရွိ တာရွည္ခံ အသားတမ်ိဳးမ်ိဳးစားရင္လည္း အတူတူပဲ ျဖစ္ပါသတဲ့။ ဝက္ေပါင္ေျခာက္ သုိ႔မဟုတ္ အမဲေျခာက္ သို႔မဟုတ္ ၾကပ္တင္ေျခာက္ အသား သုိ႔မဟုတ္ ငါးၾကပ္တင္ေျခာက္ေတြအေၾကာင္း ေျပာေနတယ္ဆိုရင္ စိတ္ခ်စြာ စားသံုးရမယ့္ ပမာဏကို ေသေသခ်ာခ်ာ မသိပါဘူးလို႔ ရန္ပံုေငြအသင္း ပါေမာကၡမာတင္ဝိုက္စ္မန္းက ေျပာျပခဲ့ပါတယ္။

No comments:

Post a Comment

"ဝက္အူေခ်ာင္းက အူမၾကီး ကင္ဆာျဖစ္ႏိုင္တယ္"

Sunday, 28 June 2009
အူမၾကီးကင္ဆာ မျဖစ္ေအာင္ ဝက္အူေခ်ာင္းနဲ႔ တာရွည္ခံေအာင္ လုပ္ထားတဲ့ အျခားအသားမ်ားကို ခက္ရင္းနဲ႔ ေကာ္ေကာ္မစားပါနဲ႔။ ကမၻာ့ကင္ဆာသုေတသန ရန္ပံုေငြမွ ဧၿပီလအစီရင္ခံစာအရ တေန႔လွ်င္ ဝက္အူေခ်င္း တေခ်ာင္းစားလိုက္တာနဲ႔ အူမၾကီးကင္ဆာ ျဖစ္ႏိုင္ေျခ ငါးပံုတပံုတက္လာေစပါတယ္။ ဝက္ေပါင္ေျခာက္ သံုးေခ်ာင္း သို႔မဟုတ္ ၅ဝ ဂရမ္အေလးခ်ိန္ရွိ တာရွည္ခံ အသားတမ်ိဳးမ်ိဳးစားရင္လည္း အတူတူပဲ ျဖစ္ပါသတဲ့။ ဝက္ေပါင္ေျခာက္ သုိ႔မဟုတ္ အမဲေျခာက္ သို႔မဟုတ္ ၾကပ္တင္ေျခာက္ အသား သုိ႔မဟုတ္ ငါးၾကပ္တင္ေျခာက္ေတြအေၾကာင္း ေျပာေနတယ္ဆိုရင္ စိတ္ခ်စြာ စားသံုးရမယ့္ ပမာဏကို ေသေသခ်ာခ်ာ မသိပါဘူးလို႔ ရန္ပံုေငြအသင္း ပါေမာကၡမာတင္ဝိုက္စ္မန္းက ေျပာျပခဲ့ပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment